Skip to main content
 
Ημερομηνία
13 June 2024 -
13 June 2024

Διοργάνωση
ETHOS Events

pafologo

«Ασθενοκεντρική Τεκμηρίωση στη Λήψη Αποφάσεων για την Υγεία»

«Το ταξίδι της συμπόρευσης με τον ασθενή: ενδυνάμωση συνεργασίας και δέσμευσης για καλύτερες εκβάσεις υγείας»

Οι ραγδαίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις παράλληλα με τις συνεχείς ρυθμιστικές αλλαγές και απαιτήσεις εγκαινιάζουν ευκαιρίες μετάβασης σε καινοτομίες που είναι κρίσιμες για την υγεία και την κοινωνία με εστίαση στους ασθενείς. Το οικοσύστημα της υγείας έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον στον ευαίσθητο και εξελισσόμενο αυτό τομέα διευκολύνοντας το ταξίδι του ασθενή και επιδιώκοντας την ασθενοκεντρική τεκμηρίωση στην λήψη αποφάσεων.

To Συνέδριο αποτελεί την πρόσκληση συμμετοχής των ασθενών στην συμπαραγωγή ελληνικών δεδομένων στο ταξίδι του ασθενή, για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία-εκβάσεις υγείας. Επίσης στοχεύει να αναδείξει τόσο τον ρόλο των ασθενών στην τοπική συνδιαμόρφωση των αναγκών και εστίασης σε πεδία κλινικών δοκιμών & RnD ενδιαφέροντος για την χώρα, όσο και την ανάγκη συλλογής και ανάλυσης ασθενοκεντρικών δεδομένων με τη χρήση ειδικών μεθοδολογιών και αξιοποίησης τους στην λήψη αποφάσεων στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας.

To Patients Forum 2024 #pafo24 με τίτλο «Ασθενοκεντρική Τεκμηρίωση στη Λήψη Αποφάσεων για την Υγεία» θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου 2024 από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.ΦΙ.). Η συμμετοχή στo συνέδριο θα είναι με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Πληροφορίες και Συμμετοχή

 

x

User login