Skip to main content
 
  • Image
    Health IT Conference

Το Health IT Conference, το συνέδριο θεσμός για την Ψηφιακή Υγεία βρίσκεται στην εποχή της COVID-19 και καλείται να αναδείξει τους τρόπους που ο ψηφιακός μετασχηματισμός του συστήματος υγείας και η υλοποίηση εργαλείων ΤΠΕ ανταποκρίνεται στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της πανδημίας. Στο πλαίσιο του Health IT Conference έχει προγραμματιστεί κεντρική ομιλία της HDHC όπου θα παρουσιαστεί ο συνεργατικός σχηματισμός, με όραμα την ενδυνάμωση του ελληνικού οικοσυστήματος, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 στις 15:00.

Το συνέδριο σκοπεύει να φέρει κοντά τα εμπλεκόμενα μέρη της Πληροφορικής Υγείας με τα ανώτερα όργανα διοίκησης και τους Πολιτικούς Εκπροσώπους, σε ένα στρατηγικό διάλογο για την πραγματική αναβάθμιση της Πληροφορικής Υγείας της χώρας. Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι ο ενιαίος τρόπος διασύνδεσης και διαλειτουργικότητας της πληροφορικής υγείας με επίκεντρο τον πολίτη και τη δημόσια υγεία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, διοικητικά στελέχη και στελέχη πληροφορικής του Τομέα Υγείας, επαγγελματίες υγείας αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενος θα καταθέσουν την πολύτιμη εμπειρία τους και τις προτάσεις τους για την ενίσχυση της Ψηφιακής Υγείας, εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

x

User login